Op zoek naar grieks restaurant wageningen?

grieks restaurant wageningen
 
Griekse restaurants in Wageningen Eet.nu.
Waar heb je zin in? Griekse restaurants in Wageningen. Alle Griekse restaurants in Wageningen. Uit eten in Wageningen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
management
De beste Griekse restaurants in Wageningen TripAdvisor.
2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Griekse restaurants in Wageningen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Jouw selecties Alles wissen. Koffie en thee. Soorten cuisine gerechten. Vis en zeevruchten. Sorry, we kunnen geen 0 vinden. Gezinnen met kinderen. Je hebt te ver uitgezoomd om je locatiespelden te kunnen zien. Zoom opnieuw in. Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Wageningen gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Wageningen gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Traditional Grk Souvlaki. 1 van 2 resultaten. Mediterraan Grieks Vis en zeevruchten.
koelkast
Alexandros te wageningen Grieks restaurant Alexandros te wageningen.
De Griekse Gids Griekse restaurants in Nederland Wageningen Alexandros te Wageningen. Grieks restaurant Alexandros. Spelstraat 1, 6707 ER Wageningen. Toelichting: Grieks Specialiteiten Restaurant. Openingstijden: Dagelijks vanaf 1600: 2200. Gesloten op: Maandag. Plattegrond Wageningen: Waar ligt Restaurant Alexandros? De interactieve kaart.
prince 2 practitioner

Deze is aanwezig, vaak in overvloed, in bijna alle Griekse gerechten, heeft een uitstekende kwaliteit en is goed voor de gezondheid. We verwelkomen u graag in onze taverne Traditional Grk Souvlaki en zijn benieuwd naar uw mening over onze verschillende mezzes. Kali Oreksi Eet smakelijk. VRYN Restaurant By PixelThemes.com.
Grieks Restaurant Alexandros.
Alexandros in Wageningen Eet.nu.
op 11 juni 2017. Ik ben samen met mijn partner op 04-06-2106 wezen eten bij dit gezellige restaurant omdat wij in Wageningen logeerden en op zoek waren naar een klein, leuk en betaalbaar restaurant. De avond begon al meteen gezellig omdat iemand van het personeel jarig was en er ouzo werd uitgedeeld uit zijn naam en er ook nog met borden mocht gesmeten worden. Wij hebben erg genoten van het eten en zeker de hoeveelheid was niet mis voor de prijs die wij moesten afrekenen. Mochten wij weer eens in Wageningen logeren dan komen we zeker hier weer eten. Eten drinken 7. Prijs / kwaliteit 8. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Paul en Anita. op 11 juni 2017. Gisteravond voor de eerste maal gegeten bij Alexandros, wat een heerlijkheid en ruime portie's. Er was live muziek, tijdens de Sirtaki werden er net zoals in Griekenland borden op de grond gegooid wat het een echt Grieks tintje gaf.
Grieks Restaurant Alexandros Wageningen Gelderland 7 reviews DagjeWeg.NL.
uitstapjes in de buurt. overnachten nabij Grieks Restaurant Alexandros Wageningen Gelderland. reviews van bezoekers. schrijf een review. Bezoekers geven Grieks Restaurant Alexandros een 67., Lees de 7 reviews over Grieks Restaurant Alexandros. Het hele jaar open let op de openingsdagen.
Naamloze pagina.
In de Spelstraat in Wageningen kunt u sinds 2008 terecht voor overheerlijke Griekse gerechten. Minimaal 2 keer per maand kunt u genieten van live muziek. Maak u Griekse ervaring compleet en neem u eigen borden mee om deze bij ons kapot te gooien! Wij hopen u graag een keer te mogen ontvangen in ons restaurant.
Alexandros de Griek in Wageningen Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Restaurant in Wageningen /. Alexandros de Griek in Wageningen. Alexandros de Griek. Spelstraat 1 6707 ER Wageningen Nederland Kaart. Gemiddelde prijs 46. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's' van uw restaurant naar foto@iens.nl! Over het restaurant Alexandros de Griek.

Contacteer ons