Zoeken naar het depot wageningen restaurant

het depot wageningen restaurant
 
Lunch in Linnaeus Het Depot, Wageningen Foto van Linnaeus, Wageningen TripAdvisor.
Arboretumlaan 4, 6703 BD Wageningen, Nederland. Andere recente beoordelingen. Prachtig uitzicht op beeldentuin A 02/10/2018. Na het Arborethum aan de koffie 14/09/2018. Alle 19 beoordelingen lezen. Niveau 6 bijdrager. 59 nuttige stemmen. Beoordeeld op 1 april 2014. De gratis toegankelijke prachtige beeldengalerijen van Het Depot en Villa Hinkeloord en het uitzicht op de beeldentuinen en arboreta maken de hoge prijzen in het bijbehorende restaurant Linnaeus helemaal goed.
mok bedrukken
Restaurant Linnaeus Beeldengalerij Het Depot in Wageningen Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Wageningen /. Restaurant Linnaeus Beeldengalerij Het Depot in Wageningen. Restaurant Linnaeus Beeldengalerij Het Depot. Arboretumlaan 4 6703 Wageningen Nederland Kaart. Schrijf een recensie.
Bureaustoel
Bezoekersinformatie Beeldengalerij Het Depot Wageningen.
Het rekeningnummer IBAN is: NL24INGB0653347065 ten name van Het Depot, Wageningen. Vergeet u niet bij de betaling de titel of het artikelnummer te vermelden! Restaurant Linnaeus, het restaurant van Beeldengalerij Het Depot, is een eerlijke keuken in een heerlijke omgeving.
levensduur zinken dakgoot
Linnaeus, Wageningen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurant Linnaeus is onderdeel van Beeldengalerij Het Depot in Wageningen. Wij aten en drinken hier wat, alvorens de vele torsen te gaan bewonderen. Prachtig uitzicht op arboretum Den Dreijen. We hebben besloten om er binnenkort terug te gaan en er met vrienden.
Restaurant Beeldengalerij Het Depot Wageningen.
zeigen Sie im Menü. Reservierungen bitte unter folgender E-Mail-Adresse: linnaeus@hetdepot.nl. Während der Öffnungszeiten können Sie auch telefonisch reservieren unter: 0031 0317 467 736. Das Restaurant Linnaeus hat donnerstags, freitags, sonnabends und sonntags geöffnet. Restaurant Linnaeus Skulpturengalerie Het Depot. Arboretumlaan 4 NL-6703 BD Wageningen.
Restaurant Beeldengalerij Het Depot Wageningen.
During events at Het Depot, such as concerts and lectures on Friday evening, the Linnaeus restaurant is also open. For more information about our exhibitions: Program exhibitions. Restaurant Linnaeus Sculpture Gallery Het Depot. 6703 BD Wageningen. T 0031 0317 467 736.
RESTAURANT VAN BEELDENGALERIJ HET DEPOT Foto van Beeldengalerij Het Depot, Wageningen TripAdvisor.
RESTAURANT VAN BEELDENGALERIJ HET DEPOT Foto van Beeldengalerij Het Depot, Wageningen. Dingen om te doen in Wageningen. Beeldengalerij Het Depot Afbeeldingen. Foto: RESTAURANT VAN BEELDENGALERIJ HET DEPOT. Van beoordeling: fraai gratis te bezoeken van Beeldengalerij Het Depot. Beeldengalerij Het Depot.
Restaurant Linnaeus Beeldengalerij Het Depot in Wageningen.
Restaurant Linnaeus Beeldengalerij Het Depot. Restaurant Linnaeus Beeldengalerij Het Depot in Wageningen. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Linnaeus Beeldengalerij Het Depot. Restaurant Linnaeus Beeldengalerij Het Depot. Arboretumlaan 4, 6703 BD Wageningen.
Restaurant Beeldengalerij Het Depot Wageningen.
Bij evenementen in Het Depot, zoals concerten en lezingen op vrijdagavond, is restaurant Linnaeus ook geopend. Tijdens de openingen van thematentoonstellingen is Restaurant Linnaeus uitsluitend voor koffie en thee geopend. Reserveringen zijn op die dagen niet mogelijk. Meer informatie over de openingen vindt u onder Tentoonstellingen. Restaurant Linnaeus Beeldengalerij Het Depot. 6703 BD Wageningen.
Beeldengalerij Het Depot Wageningen.
Stichting Het Depot ontwikkelt onder meer de volgende activiteiten.: Beeldengalerij Het Depot, een permanente tentoonstelling over hedendaagse beeldhouwkunst van torsen en fragmenten. Solo en thematentoonstellingen in Beeldengalerij Het Depot. Educatieve rondleidingen in Beeldengalerij Het Depot voor instellingen, particulieren en het onderwijs.

Contacteer ons