Op zoek naar biologisch restaurant haarlem?

biologisch restaurant haarlem
 
Aangenaam Haarlem: biologisch restaurant Haarlem Puur! uit eten.
alles is zoveel mogelijk biologisch, ook de wijnen, veel gerechten kunnen vegetarisch of vegan worden geserveerd, vis volgens goedevis.nl, koffie, thee, Tony's' chocolonely en enkele wijnen zijn fairtrade, groene stroom en gas, ecologische schoonmaakproducten, FSC-hout, 5% van de winst gaat naar goede doelenorganisaties, sociaal sparen via de app, genomineerd voor Puurste Restaurant van Nederland 2012. Adres Kleine Houtstraat 105 2011 DK Haarlem Telefoon 023 531 74 03 Website aangenaametenendrinken.nl.
korte kapsels
Biologisch Restaurant Haarlem Restaurant Subliem.
Karakteristiek, kleinschalig en gastvrij dat is Subliem, het biologisch-mediterrane restaurant aan de knusse Kleine Houtstraat in Haarlem. Makkelijk bereikbaar met zowel het ov als de auto. En de fiets en benenwagen natuurlijk. Het restaurant is zijn ambitieuze naam meer dan waardig. Vers en biologisch.
wasmachine
Restaurants in Haarlem die biologisch serveren Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Haarlem die biologisch serveren. Alle Restaurants in Haarlem die biologisch serveren. Uit eten in Haarlem? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
gordijnrails ophangen kwantum
Biologisch restaurant in Haarlem Aangenaam.
Daarnaast hanteert Aangenaam de viswijzer voor de inkoop van vis en wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologisch vlees. Maar ook in de aanverwante producten wil Aangenaam zo bewust mogelijk bezig zijn, zo worden bijvoorbeeld ook biologische schoonmaakmiddelen en gerecycled toiletpapier gebruikt, draait het restaurant op groene stroom en gas, is de inrichting en het servies grotendeels fair trade en zijn de vloer en de banken gemaakt van FSC gekeurd hout. Verder wordt ruimte geboden aan de stichting Anak om kunstwerken te exposeren die overigens ook te koop zijn van kansarme kinderen uit de Filipijnen. Tot slot doneert Aangenaam 5% van de winst aan drie goede doelen die elk half jaar wisselen. Aangenaam hoopt dat u dit een leuk initiatief vindt en ontvangt u graag zeven dagen in de week van 16.00 tot 22.00 uur voor diner en borrel! Kleine Houtstraat 105. 2011 DK Haarlem.
machine stelvoeten
Biologische restaurants.
Ze hebben ook een klein assortiment producten. Biologisch restaurant Aangenaam Haarlem. Aangenaam Haarlem Aangenaam is een biologisch restaurant in Haarlem. Dit restaurant houdt op elke mogelijke manier rekening met mens, dier en milieu door o.a. biologische groenten, fruit en vlees te serveren.
haarlem De Groene Meisjes.
Het heet Aangenaam Thuis en je raadt het al: we moesten zelf, thuis, aan de slag dit keer. We kregen een flinke tas vol met bio boodschappen thuis bezorgd en twee lekkere recepten: lets cook! Lees verder Review: Aangenaam Thuis. groen eten, Groen leven Aangenaam Thuis, biologisch, gezond, haarlem, koken, restaurant Aangenaam, thuisbezorgd, vega, vegan.
Welkom Jansje.
Bij Jansje werken mensen met verschillende talenten en mogelijkheden. In de winkel en lunchroom bent u altijd welkom en wordt u vriendelijk geholpen. Elk cadeautje wordt mooi ingepakt, een feestje om te geven. Jansje is een spraakmakend concept en verzacht de stad.
Healthy hotspots: 7x hippe en gezonde eettentjes in Haarlem Women's' Health.
Het pand zit aan de gracht in het oude centrum van Haarlem en daarbij kijk je over het Spaarne heen, waar altijd wel iets te zien is. Het interieur van Wolkers kan je doen denken aan de hippe, vintage en retro huiskamer van je oma en daarom is het hartstikke gezellig. Nog even werken of studeren tussendoor? Ook daar heeft bar wolkers over nagedacht: genoeg stopcontacten te vinden voor je laptop en telefoon. Op het menu staat gelukkig ook veel lekkers, bijvoorbeeld de hummus op gegrild brood, de kiprollade of de soep van de dag met zuurdesembrood. Een foto die is geplaatst door Marlou @heimarlou op 6 Aug 2015 om 710: PDT. Gedempte Oude Gracht 139. Dit bijzondere restaurant is een echt familiebedrijf. Bij Spaarne 66 koken ze zonder poespas of ingewikkelde termen om te zorgen dat er voor iedere portemonnee gezond en lekker gekookt kan worden. Bijna alles op de kaart is biologisch zoals de parelhoenfilet en kebab van kikkererwten en pompoen.
biologisch restaurant Haarlem City Blog.
Haarlem is al meerdere jaren winkelstad van het jaar, rijk aan cultuur, het gezellige centrum barst van bars en restaurants en het strand is om de hoek. Wij tippen over de beste plekken om te overnachten. Wij stellen graag lijstjes voor jullie samen.
Jetties Biologisch restaurant Haarlem Facebook 108 recensies 238 foto's.'
Biologisch restaurant in Haarlem. 4.3 van 5 sterren. Community Alles weergeven. 1.371 personen vinden dit leuk. 1.334 mensen volgen dit. Info Alles bekijken. Kruisweg 57 12677, km. 2011 LB Haarlem. 31 23 524 2876. Gaat open om 1100.: Crêpe Affaire Haarlem. Biologische restaurants in Haarlem.
Biologisch Restaurant Vacatures Vacatures.nl.
Bijbaan: Medewerker bediening. Restaurant Aangenaam Haarlem. Voor een klein biologisch en fairtrade restaurant in Haarlem zijn we op zoek naar bedieningsmedewerkers. We zijn op zoek naar iemand die binnen afzienbare tijd. Blijf op de hoogte van de nieuwste Biologisch Restaurant vacatures!

Contacteer ons