Meer resultaten voor arboretum wageningen restaurant

arboretum wageningen restaurant
 
De 10 beste restaurants in de buurt van Arboretum Belmonte.
Restaurants in de buurt van Arboretum Belmonte. Restaurants in de buurt van Arboretum Belmonte. Generaal Foulkesweg 94, 6703 DS Wageningen, Nederland. Lees beoordelingen van Arboretum Belmonte. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurant Belmonte by Fletcher. 13 van 66 restaurants in Wageningen.
waterontharder
Restaurant Linnaeus Beeldengalerij Het Depot in Wageningen Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Waar vind je tegenwoordig een restaurant met een uitzicht op een prachtig arboretum, met zijn eigen beeldengalerij en daarna de mogelijkheid van een concert door Ophelia Trio Materia Primera? Bij Linnaeus in Wageningen op 17 mei. Wij wilden naar het concert, wat erg goed was.
regen paraplu
Arboretum Belmonte Wageningen 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Wageningen International Congress Centre. op 185, km afstand. Nol in t Bosch. op 277, km afstand. Restaurants in de buurt Bekijk alle 83 restaurants in de buurt. op 144, km afstand. Restaurant Belmonte by Fletcher. op 045, km afstand. Wijnbar Petit Louis. op 146, km afstand. op 156, km afstand. Attracties in de buurt Bekijk alle 19 attracties in de buurt. Beeldengalerij Het Depot. op 096, km afstand. Arboretum de Dreijen.
Bureaustoel
ARBORETUM DE DREIJEN-WAGENINGEN Reizigersbeoordelingen Arboretum de Dreijen TripAdvisor.
4-sterren hotels in Wageningen. 3-sterren hotels in Wageningen. Wageningen Hotels huisdieren toegestaan. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Arboretum de Dreijen. Hotels in de buurt van Beeldengalerij Het Depot. Hotels in de buurt van Arboretum Belmonte.
Arboretum Belmonte, een leuk uitje.
Deel van de Botanische Tuinen van Wageningen Universiteit. De planten en bomen in het Arboretum Belmonte zijn voor bezichtiging, maar in de eerste plaats voor wetenschappelijk onderzoek. De tuin ligt hoog op de Wageningse Berg, naast Arboretum De Dreijen. Ranonkelstruik, schijnhazelaar, trompetboom en veel soorten rhododendrons, u vindt ze hier allemaal, beheerd door de Stichting Wageningse Arboreta.
Depot Wageningen 5 reviews DagjeWeg.NL.
Wandel door Arboretum De Dreijen en Arboretum Villa Hinkeloord en geniet van kunst en natuur. Een deel van de beeldencollectie staat binnen in het gebouw waar ook restaurant Linnaeus zit. In dit restaurant kun je genieten van een kopje koffie, thee of een heerlijke lunch. Het Depot verzorgt regelmatig lezingen of concerten. Dan is het ook mogelijk om in het restaurant te dineren. Het Depot beeldengalerij in Wageningen leent zich ook goed voor een schoolreisje.
Restaurant Beeldengalerij Het Depot Wageningen.
Bij een bezoek aan Het Depot gaan we ervan uit dat u de tijd neemt en heeft om de beeldencollectie en het arboretum te bezichtigen en dat geldt natuurlijk ook voor het bezoek aan het restaurant. Het restaurant is gedurende de openingstijden van de beeldengalerij geopend.
Linnaeus, Wageningen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurant Linnaeus is onderdeel van Beeldengalerij Het Depot in Wageningen. Wij aten en drinken hier wat, alvorens de vele torsen te gaan bewonderen. Prachtig uitzicht op arboretum Den Dreijen. We hebben besloten om er binnenkort terug te gaan en er met vrienden.

Contacteer ons