Resultaten voor biologisch restaurant eindhoven

biologisch restaurant eindhoven
 
Restaurant Iris Iris Restaurant.
Houdt u er rekening mee dat er in het restaurant alleen cash betaald kan worden en niet kan worden gepind. Vegetarisch restaurant voor bio-gondiërs. 70% bio, 100% veggie, 200% uit het hart. Voorterweg 168 5611 TT Eindhoven. 040-212 34 66.
gu10 led
Biologische hotspots: Eindhoven Eten en Drinken: Diversen.
Je kunt er kiezen uit tal van terrasjes, restaurants, cafés en marktjes. Ook op biologisch gebied is er ruim keus. Een overzicht van de meest opvallendste, leukste en lekkerste biologische hotspots in Eindhoven vind je hier.: Restaurant Gasterij in t Ven.
wasmachine
Restaurants in Eindhoven die biologisch serveren Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Eindhoven die biologisch serveren. Alle Restaurants in Eindhoven die biologisch serveren. Uit eten in Eindhoven? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Bureaustoel
Groendomein Wasven.nl.
Ook voor 2018 is het Wasven door de gemeente Eindhoven aangewezen als officiële trouwlocatie. Storm over het Wasven? Afgebroken takken en stammen, dik hout en takken die langs de kant zijn neergelegd, het lijkt wel alsof er in het Wasvengebied een plaatselijke storm heeft gewoed. Maar dat is natuurlijk niet zo! Wat is hier gebeurd? Wasven presenteert biologische stadshoning. Lees hier meer over de biologische stadshonig van het Wasven. Deze werd begin oktober gepresenteerd en is een unicum in Nederland. Voor het predicaat biologisch geldt een strenge keuring en er is in ons land geen enkele andere imker die biologische honing produceert in de stad.
baklijst
Bij Albrecht Veganistisch restaurant Eindhoven.
Ook hebben wij de wekelijkse Chefs specials die je kan vinden op de borden in het restaurant. Wij hebben nog tot 28 Mei deze menukaart. Door onze plantaardige menu persoonlijke benadering aan tafel is het geen enkel probleem om met dieetrestricties te borrelen en/of te dineren in ons restaurant.
Biologisch restaurants in Eindhoven IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Eindhoven /. Biologisch restaurants in Eindhoven. Biologisch restaurants in Eindhoven. 4 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Wil je jouw gezonde eetgewoonten gewoon in het restaurant voortzetten?
Groendomein Wasven.nl.
Ook in 2015 is de Wasvenboerderij is door de gemeente en MKB Eindhoven uitgeroepen tot Zilveren Duurzame Ondernemer van 2015! De gemeente reikte het keurmerk uit aan de hele Wasvenboerderij. Zowel de winkel, de bakkerij, de koffiebranderij als de keuken van ons restaurant De Gasterij werden beloond voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid.
13x lunchen in lichtstad Eindhoven ELLE Eten.
Wij weten het wel. Streetfood Eindhoven, Catharinaplein 17, Eindhoven. Dit stijlvolle Italiaanse restaurant schenkt goede wijnen en weet de smaak van Italië te evenaren. Carpaccio, truffelspaghetti met ganzenlever. Alles op authentieke Italiaanse wijze bereid. Als de zon schijnt zit je in de binnentuin.
POPEI: Biologisch restaurant Eindhoven Puur! uit eten.
Adres Klokgebouw 300 5617 AD Eindhoven Telefoon 040 24 31 444 Website popei.nl. afvalscheiding, biologisch, biologisch afbreekbare disposables, duurzame vis, ecologische schoonmaakproducten, fairtrade, gerecycled meubilair, groene stroom, sociaal project, streekproducten, vegetarisch. Deel via Facebook. Deel via Twitter. Deel via LinkedIn. Deel via Google. Deel via Pinterest. Deel via E-mail. 4 oktober 2017, 2243.: Marielle: HalloIs er ook lunchVriendelijke groet, Mariëlle. Boerenmarkt Boerenmarkt Workum. Boerenmarkt Boerenmarkt Alkmaar. Restaurant Vegetarisch restaurant de Bolhoed in de Jordaan Amsterdam.
Healthy hotspots: 7x lekker én gezond eten in Eindhoven Women's' Health.
Van Mexicaans streetfood tot een kraam met alleen eiergerechten en van de Pastryclub 2.0 tot versgebakken broden! Opzoek naar kruiden, specerijen gedroogd fruit: Le Souk d'epices' et fruits secs is vandaag geopend strijps vershal eindhoven. Een foto die is geplaatst door Vershal Het Veem @vershalhetveem op 22 Apr 2016 om 501: PDT. Het restaurant is gevestigd een oude gloeilampenfabriek van Philips in hartje stad.

Contacteer ons